Vélemények

A sikeres esküvő receptje

  • Szeressétek egymást, de nagyon!
  • Az esküvő nektek, értetek van, ez a ti nagy napotok. Legyen olyan, amilyet ti ketten szeretnétek, ne mások elvárásainak akarjatok megfelelni.
  • Csak lazán. Ez nem vizsga, nem verseny, hanem egy romantikus ünnep. Bármi is történjék, ti élvezzétek a napot (a többit pedig bízzátok rám ;)

Bogi & Geri

Nagyon örülünk, hogy Te voltál a ceremóniamesterünk, jobbat el sem tudtunk volna képzelni.

Köszönjük a sok telefonos és személyes egyeztetést, a rugalmasságodat a koronavírus okozta átszervezés kapcsán, illetve, hogy az esküvőnk menetrendjét is segítettél profi módon összeállítani. 

Végig a kezedben tartottad az eseményeket, érezted a vendégek hangulatát és annak megfelelően időzítetted a programokat. 

Mindenkivel rendkívül kedves, figyelmes voltál az érkezésedtől kezdve az utolsó pillanatig, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mindenki önfeledten mulathasson, beleértve minket is. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a saját esküvőnkön ennyire el fogjuk tudni engedni magunkat, melletted ezt megtehettük.

Még néhány vélemény

HENI & zoli

Az esküvő során végig nagyszerűen koordinálta a vendégeket, azonnal beilleszkedett az eseménybe (hogy az összes nevet ilyen rövid idő alatt hogy tanulta meg, máig csodálom:)), és számunkra végig megnyugtató, ugyanakkor határozott jelenlét volt.

A vendégek még most, egy héttel később is felváltva dicsérik Szilárdot és az esküvőt, egyaránt mindenkit lenyűgözött a stílusa - a nagyiktól a barátainkon át legkisebb unokatestvérekig.

Minden tökéletes volt, pont, ahogy elképzeltük.

GRÉTA & GERGŐ

Nagyon köszönjük Neked, hogy az esküvőnk részese voltál.

Köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napját még tökéletesebbé tetted. 

Örülünk, hogy megismertünk és köszönjük a sok-sok egyeztetést, a figyelmet, amit egész évben nekünk szenteltél, a töretlen vidámságot, amit végig tanúsítottál.

Egy szó, mint száz: Köszönjük!